Mer om Art lab


När jag gör en summering av utställningen på Art lab så är jag mycket positiv. Det kom fyra hundra personer och väldigt många var påtagligt intresserade av foto. Det var intressant för mig och registrera vilka bilder som verkligen uppskattades. Totalt sett så betraktade många besökare alla bilder men jag såg att det fanns ett klart fokus på bilderna från slätten. Det visade sig också att det var lyckosamt att ha en liten text under bilden med en viss ”knorr”. Det gjorde också att många stannade kvar lite extra vid en bild med texter som – det lyser hos Andersson, eller – tyckte jag såg en bäver och – Lambada. Patti Smith bilden var också en favorit och faktiskt var det inte bara en person utan flera som tyckte det var den bästa bilden man sett på Patti S. Nu var väl det att ta i lite man får ju komma ihåg att Robert Mapplethorpe tog några bra bilder också.

För övrigt är Art lab en fantastisk spännande skapelse av Eva Nedergård. Läs mer här: www.uppsalaartlab.se

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.