Nya händelser


2018.
Gör klar en ny bok, ”Slutartider”, om mitt liv som filmfotograf.

November 2018.
Lyssnade på en skiva med Sofia Karlsson från albumet ”Regnet faller utan oss”. Fastnade för en låt med titeln ”Dalarna från ovan”.

Jag vill se Dalarna från ovan
Jag vill se bergen uppifrån
Se hur stora skogen sover
Mellan glömda järnvägs spår
Se hur landsvägarna rinner
Mellan byars glesa ljus

Dessa rader inspirerade mig att åka till Dalarna och försöka visualisera någon eller några av dessa rader. Jag letade reda på ett antal brandtorn som skulle kunna vara lämpliga att fotografera ifrån. Tyvärr var dimman alldeles för tät och när man kom upp på högre höjder och dessutom tagit sig upp i ett brandtorn så såg man nästan inte handen framför sig. Nu var det ändå en fantastiskt fin resa och till våren 2019 får det bli en ny runda.

Januari 2019.
Nytt år och ny tankar till bilder som man vill skapa. Förhoppningsvis ska jag försöka få till några nya bilder till utställningen på Gräsö. Jag ska också försöka komma in i flera av de där gamla husen som jag såg i Dalarna. Har en stark känsla av det skulle vara spännande och fotografera i de övergivna och tysta rummen.
En ny fotobok kommer också att bli klar under våren.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.